search-voice
Нічого не знайдено...

Любов до шкіри, подарована природою

Косметика Natural Sensation. Косметика Natural Sensation

Шкіра – захисний бар'єр людини. Зі своїми складними процесами та суперважливими функціями. Останні дослідження довели, що шкіра розвивається до другого року життя, спростовуючи ідею про те, що вона є повністю сформованою під час народження навіть доношених дітей.

Косметика Natural Sensation

Vernix caseosa: що це і для чого?

Усі процеси в людському організмі – складні та досконалі. Це ж стосується і шкіри, особливо, її захисту. Природа вже давно продумала все до найменших дрібниць. В останньому триместрі вагітності на тілі дитини утворюється Vernix caseosa (від лат. – першородна змазка) – воскоподібна або сироподібна біла речовина, що відшаровується шляхом лущення протягом перших днів після пологів. На 80% вона складається з води та сквалену, тригліцеридів та холестерину.


Місія Vernix caseosa – захистити шкіру плоду від амніотичної рідини в утробі мами та захистити шкіру дитини безпосередньо під час пологів. Саме Vernix caseosa дозволяє шкірі "виживати" в умовах змін навколишнього середовища.

Чому шкіра немовлят така чутлива?


При народженні шкіра немовляти дуууже відрізняється від шкіри дорослих. Захисний бар’єр адаптується до зовнішнього середовища, продовжуючи процес дозрівання, розпочатий в утробі. Шкіра немовляти:

Косметика Natural Sensation
  • Тонша, а значить – більш чутлива до різних сторонніх речовин, зокрема інгредієнтів косметичних засобів.
  • Більш суха – виділення шкірного сала після народження зменшується впродовж перших місяців.
  • З нижчим кислотним рівнем pH, що менш стійкий до подразнень.

Оновлена косметика, на яку надихнула сама природа


Надихаючись композицією природного захисту Vernix caseosa, ми створили повну та продуману лінійку для очищення, захисту та живлення шкіри – оновлену косметику Natural Sensation.


Косметика Natural Sensation – природна та натуральна підтримка, особливо впродовж перших місяців життя, коли структура шкіри ще формується та адаптується до зовнішнього середовища.

У чому особливість косметики Natural Sensation?

Косметика Natural Sensation
  • Висока переносимість та ефективність*. Косметику протестовано під медичним контролем відомими незалежними інститутами.
  • Схвалено дерматологами та педіатрами. Формули лінійки оцінено командою провідних професіоналів із відомих інститутів.
  • Натуральні активні інгредієнти. У складі косметики тільки натуральні інгредієнти, відібрані завдяки їхнім особливим властивостям. Косметика не містить спирту та агресивно поверхнево-активних речовин.
  • Збалансована формула**. Формула косметики безпечна та ніжна, враховуючи тонкість і сильні поглинальні властивості шкіри немовлят. Дозволена до використання з перших днів.
  • Схвалено мамами***. Клінічно випробувано під медичним наглядом на 60-ти дітях впродовж 4 тижнів.

Якщо ви й досі у пошуках ідеального засобу для м'якого очищення чутливої шкіри малюка, то шампунь, ніжний гель для купання та гель-шампунь для тіла та волосся "Без сліз" Natural Sensation, стане вашим рятівником. Ці засоби максимально дбайливо очищають шкіру та волосся дитини, роблячи їх ніжними та ароматними.

Косметика Natural Sensation

Після делікатного очищення шкіри слід подбати й про її зволоження та захист. Клінічні дослідження підтверджують, що з косметикою Natural Sensation шкіра стає зволоженішою на 20% вже з першого застосування. Регулярне використання ще й відновлює захисний бар’єр шкіри.


Саме тому експерти Chicco створили одразу декілька дієвих та особливих засобів з природним складом в лінійці Natural Sensation:

Chicco гарантує та підтверджує, що Natural Sensation – це справжній скарб по догляду за шкірою немовлят, схвалений провідними дерматологами та педіатрами, навчених та натхненних самою природою.

Доглянута шкіра дорівнює – гарний настрій малюка та спокій батьків. А це означає повна гармонія у родині, і звичайно, гармонія з природою.


*Результати клінічного дослідження Abich, звіт REL/1943/2014/CLI/SAB, 26/11/2014 and REL/0034/2015/CLI/SAB, 13/01/2015. Результати клінічного дослідження Biobasic, звіт no. 1401H06P2, 18/11/2014, 1401M03V2, 12/12/2014 and 1401H06I2, 11/12/2014.

**Результати клінічного дослідження Abich, звіт REL/0100/2015/CLI/SAB, 22/01/2015 та звіт REL/0245/2015/FUNZ/ELB, 12/02/2015, in vitro test, 100 μg/ml dose. Результати клінічного дослідження Biobasic, report no. 1403H05F8, 12/01/2015.

***Клінічно випробувано під медичним наглядом на 60-ти дітях впродовж 4 тижнів. Biobasic, звіт 1401M05F, 28/01/2015.