search-voice
Нічого не знайдено...

Косметика Natural Sensation – догляд, якому навчила сама природа

Natural Sensation Natural Sensation

Оновлена лінійка косметики Natural Sensation – справжній прояв любові до шкіри. Шкіра, яка є незрілою під час народження навіть доношених дітей, потребує особливого догляду – догляду, якого Chicco навчила сама природа. Все це задля того, щоб допомогти шкірі ставати міцнішою день у день, не змінюючи її фізіологічний баланс.

На створення натуральної, безпечної та ефективної формули Natural Sensation надихнула першородна змазка Vernix caseosa*, яка захищає дитячу шкіру в животику мами. Цю косметику задумано як підтримку, особливо впродовж перших тижнів та місяців життя, коли шкіра адаптується до зовнішнього середовища, продовжуючи процес дозрівання, розпочатий в утробі.

Ось чому Natural Sensation – це повна та продумана лінія продуктів для покрокового догляду:

  • Дбайливе очищення БЕЗ СЛІЗ – з алое, ромашкою, олією солодкого мигдалю та бетаїном для зволоження та заспокоєння.
  • Живлення шкіри за допомогою гідрофільних інгредієнтів та ліпідів. Останні зменшують втрату води і створюють захисний бар’єр на шкірі. Ці засоби містять масло ши, вітамін Е, рисову олію та олію солодкого мигдалю, олію зародків пшениці та екстракт вівса для відновлення, помʼякшення та зволоження шкіри. Щоденне використання цієї косметики захищає та зміцнює природний захист шкіри протягом всього дня, дозволяючи їй дихати.
  • Та захист, оскільки ніжна шкіра малюка постійно контактує із зовнішніми агентами (сечею, фекаліями), потом у шкірних складках і теплим і вологим мікросередовищем у зоні підгузку. Продукти Natural Sensation розроблено для захисту дуже чутливих ділянок шкіри, зберігаючи при цьому гідроліпідний баланс шкіри дитини.

Natural Sensation
– це догляд за шкірою, схвалений дерматологами, педіатрами та мамами, які підтвердили її гіпоалергенність, натуральність, ефективність та безпечність.

*Vernix caseosa – першородна змазка, воско- та сироподібна біла речовина, що покриває шкіру новонароджених. На 80% складається з води та містить захисні і зволожуючі речовини, зокрема NMF-подібні фактори, воскоподібні речовини, жирні кислоти, тригліцериди та вітаміни з антиоксидантною і пом'якшувальною дією.